Musik i Tikøb Kirke

Søndag den 23. april kl. 16:

Vokalgruppen Postyr

Den internationalt anerkendte vokalgruppe Postyr blev dannet i 2009 ud fra en lyst til at udforske grænselandet mellem den menneskelige stemmes organiske varme og de utallige muligheder, som ligger i det elektroniske univers. Gruppen har sin helt egen lyd og er blevet kendt verden over for at kombinere fire udtryksfulde stemmer med elektroniske virkemidler såsom samplede beats, loop-teknik, synth-pads og laptops. Alt dette – sammen med iørefaldende melodier i gedigne vokalarrangementer gør Postyrs live-optrædener til en helt enestående oplevelse.

Vokalgruppens fire sangere, som alle er opvokset op med vokal- og kormusik, mødtes i det inspirerende musikalske miljø omkring det verdenskendte danske kor, Vocal Line. De besluttede sammen at danne en vokalgruppe med ambitionen om at skabe en helt ny vokalmusik i det intense spændingsfelt imellem stemmer og computer.

Postyr har vundet flere internationale priser både for deres koncerter og indspilninger og har turneret over det meste af verden. Sideløbende har de udgivet to EP'er og to albums.

Gruppen består af Tine Fris, sopran, Linje Groth, alt, Anders Hornshøj Laugesen, tenor og Kristoffer Fynbo Thorning, bas og laptop.

Postyr har inviteret kirkens ungdomskor til at medvirke ved koncerten. Derfor afholdes der i forbindelse med koncerten en spændende korworkshop, hvor koret under instruktion af et af vokalgruppens medlemmer skal arbejde med de numre, som koret deltager i under koncerten.

Der er gratis adgang til denne enestående koncert i Tikøb Kirke.

Læs mere om Postyr på http://postyrproject.com/