Musik i Tikøb Kirke
Klavertrio
Søndag den 26. august kl. 16.00
Mozart og Tchaikovsky

Der venter publikum en musikalsk oplevelse på internationalt niveau, når de tre musikere Emil Gryesten, Aleksander Kølbel og Jerome Fruchart gæster Tikøb Kirke.

Ved flyglet sidder Emil Gryesten, som har modtaget utallige priser for unge pianister både i Danmark og internationalt. Emil Gryesen har, siden han var 15 år haft en aktiv koncertkarriere både som solist og kammermusiker. Han har en omfattende koncertkarriere i både ind- og udland, og han har lavet flere indspilninger.

Trioens violinist, Aleksander Kølbel, er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium med Diplomeksamen i 2008. Herudover har han studeret på Sibelius Akademiet i Helsinki samt det verdenskendte Menuhin Academy i Schweiz. Han har i talrige sammenhænge optrådt som solist i både Danmark og Europa. Siden sin hjemkomst til Danmark har han været ansat som 1. violinist i Det Kgl. Kapel og DR Symfoniorkestret.
Som passioneret kammermusiker har han optrådt v
ed adskillige internationale festivaler.

Cellisten Jerome Fruchart spiller siden 2010 i Concertgebouw i Amsterdam, som regnes blandt et af verdens bedste symfoniorkestre. Han har studeret på Conservatoire Supérieur de Musique i Paris. Herudover har han studeret i Wien og på Sibelius Akademiet i Helsinki.
Jerome Fruchart har været cellist i flere europæiske orkestre og siden 2014 har han assisteret i Berliner Filharmonikerne.

Ved koncerten i Tikøb Kirke vil trioen fremføre værker af Mozart og Tchaikovsky.

Der er gratis adgang til koncerten, men publikum har ved udgangen mulighed for at give et frivilligt bidrag til musiklivet i kirken.

Efter koncerten er der en lille reception i Kirkeladen, hvor publikum vil have lejlighed til at hilse på de optrædende musikere.