Musik i Tikøb Kirke

Koncert med Ensemble Storstrøm

Hjertelig velkommen til en enestående spændende musikalsk oplevelse sammen med ensemblets 9 topprofessionelle musikere.

De 3 af værkerne på programmet stammer fra "De brølende Tyvere", hvor kunsten og musikken ligesom den omgivende verden var under voldsom forandring, og alt kunne og skulle forsøges. Milhauds balletmusik Le boeuf sur le toit leger med latinamerikanske rytmer og temaer, og Martinus humoristiske La Revue de Cuisine indeholder bl.a. en tango og en charleston. Ole Bucks lyse og elegante kammersymfoni Flowers in the Sky udgør den resterende del af koncerten.

Hjertelig velkommen til en enestående spændende musikalsk oplevelse sammen med ensemblets 9 topprofessionelle musikere søndag den 17. november 2019 kl. 16.00. Koncerten varer ca. 1.5 time, og der er gratis adgang.

Julekoncert i Tikøb Kirke

lørdag d. 7. december 2019 kl. 16.00

Egebæksvangkoret under ledelse af Tine Grönlund inviterer til en festlig julekoncert i Tikøb Kirke.

Det 4-stemmige kor består af lidt over 30 medlemmer, der kommer fra Tikøb, Espergærde og Helsingør. Koret synger såvel klassiske sange som moderne rytmiske værker. Til denne julekoncert er specielt valgt en blanding af nogle kendte danske og engelske sange iblandet nogle rytmiske i et mere specielt arrangement. Naturligvis er programmet præget af den forestående højtid - dog uden at være særligt højtideligt.

Koncerten varer ca. 1 time.

Der er gratis adgang

Vi synger julen ind i Tikøb Kirke

Søndag d. 15. december 2019 kl. 14.00

Julekoncerten i Tikøb Kirke er traditionen tro tilrettelagt som ”De ni Læsninger” efter engelsk forbillede. Programmet byder på dansk og udenlandsk advents-og julemusik, som knytter sig til læsningerne.

Ved koncerten medvirker Tikøb og Gurre Kirkes Børne- og Ungdomskor sammen med kirkesanger Tine Grönlund, årets konfirmander samt sognepræst Mikkel Togsverd.

Tilrettelæggelse, akkompagnement og musikalsk ledelse varetages af kirkens organist Vibeke Højlund.

Der er gratis adgang til koncerten.

Vel mødt til en stemningsfuld julekoncert i Tikøb Kirke!

Nytårskoncert i Tikøb Kirke

Søndag d. 12. januar 2020 kl. 16.00

Nytårskoncert med Pastor Porsagers Jazzkapel

Ved årets Nytårskoncert underholder Pastor Porsagers Jazzkapel med et bredt program fra ”happy jazz” til smukke ballader, og der er sang på (næsten) alle numre. Hovedvægten ligger på mange af de dejlige evergreens fra ”The American Songbook”.

Kapellet har huseret i mere end 25 år – hovedsageligt i det Nordsjællandske. Der har været lidt udskiftning gennem tiderne, men alle musikere har mange års erfaring med i bagagen.

Bandet består af Tinka Herand (sang), Ole Schmidt (saxofon), Søren Egetved Sørensen (piano), Jørgen Madsen (trommer) og Michael ”Pastor” Porsager (bas)

Efter koncerten er Menighedsrådet vært ved et lille glas i våbenhuset.

Velmødt til en dejlig Nytårskoncert i Tikøb Kirke.

Der er gratis adgang.

Kalender for musik i Tikøb og Gurre kirker

17nov kl. 16:00

KONCERT I TIKØB KIRKE

17nov kl. 16:00
07dec kl. 16:00

Julekoncert i Tikøb Kirke

Julekoncert med Egebæksvangkoret

Foregår i: Tikøb kirke

07dec kl. 16:00
15dec kl. 10:30

Gudstjeneste i Gurre Kirke

Vi synger julen ind & skal høre de 9 læsninger.

Foregår i: Gurre kirke

15dec kl. 10:30
15dec kl. 14:00

Gudstjeneste i Tikøb Kirke

Vi synger julen ind & skal høre de 9 læsninger.

Foregår i: Tikøb kirke

15dec kl. 14:00