Børneklubben i Tikøb

Børneklubben starter igen efter sommeren, det er i hvert fald, hvad vi planlægger noget så håbefuldt efter, for også vi i Kirkeladen glæder os temmelig gevaldigt til corona-pandemi og alt hvad det bar med sig forhåbentlig er fortid.

Børneklubben vil i denne sæson tage på tidsrejse i Bibelen, og vi skal også prøve at tage på drømmerejse over i Kirken.

Når vi kommer lidt tættere på september, vil I, voksne og børn, blive inviteret til en hyggelig eftermiddag, hvor vi kan hilse på hinanden og se på noget af det, vi skal hygge os med i årets løb.

Jeg glæder mig til at lære jer og jeres børn at kende og hele forløbet, som begynder d. 9. september, afsluttes, som i plejer, med en tur til Anemoneøen sidst i april 2021.

Som i de tidligere år vil vi i Børneklubben hente og bringe børnene.

Ikke bindende tilmeldingssedler vil være til rådighed efter sommerferien på hjemmesiden, i Kirkeladen mm. Og de skal bare afleveres første gang I/jeres barn deltager.

På glædeligt gensyn.

Jette, Mette og Rikke