Du er her:

Korsang ved Tikøb og Gurre kirker

Tikøb og Gurre Kirkers Børne- og Ungdomskor optager nu nye medlemmer.

Korarbejdet retter sig mod alle børn og unge i alderen fra ca. 2. klassetrin og opefter. Vi har en afslappet men seriøs arbejdsform, hvor man lærer lidt om noderne, elementær sangteknik osv. Udover at synge lægger vi også vægt på at have det sjovt og hyggeligt sammen. Det traditionelle korarbejde suppleres med et varieret udbud af aktiviteter så som koncerter i samarbejde med professionelle musikere, videooptagelser, workshops, korstævner m.m.

Tikøb og Gurre Kirkers Børne- og Ungdomskor optager nu nye medlemmer. Korarbejdet retter sig mod alle børn og unge i alderen fra ca. 2. klassetrin og opefter. Vi har en afslappet, men seriøs arbejdsform, hvor man lærer lidt om noderne, elementær sangteknik osv.

Koret i Tikøb og Gurre Kirker er opdelt i to grupper:

De mindste - og de, som ikke er så vant til at synge - synger i BØRNEKORET, SOM ØVER HVER TIRSDAG KL. 15.30 - 16.15 i musiklokalet på Tikøb Skole. Herudover medvirker børnekoret ved særlige lejligheder ved gudstjenester i Tikøb og Gurre Kirker. Det er gratis at gå i korskolen.

De lidt mere øvede optages i UNGDOMSKORET, SOM ØVER TIRSDAG KL. 16.30 - 17.30 I Kirkeladen i Tikøb. Herudover medvirker kormedlemmerne ved gudstjenesterne i Tikøb og Gurre Kirker og modtager herfor et vederlag. Et godt tilskud til lommepengene, men det skal være lysten til korsang, der driver!

Hvis du synes, ovenstående lyder spændende, så grib chancen. Har du spørgsmål eller problemer med tidspunktet, så kontakt kirkens organist og korledere:
Vibeke Højlund tlf: 2126 8164 vibekehojlund@hotmail.com  og
Tine Grönlund tlf: 6068 0602 tine@gronlunds.net.
Eller mød op og få et indtryk af, hvad korarbejdet går ud på.

Musik og gudstjenester

17nov kl. 10:30

Gudstjeneste i Gurre Kirke

Gudstjeneste med efterfølgende kirkekaffe.

Foregår i: Gurre kirke

17nov kl. 10:30
24nov kl. 10:30

Gudstjeneste i Tikøb Kirke

Foregår i: Tikøb kirke

24nov kl. 10:30
01dec kl. 10:30

Familiegudstjeneste i Gurre Kirke

Familiegudstjeneste med tur til "Søren Juletræ".

01dec kl. 10:30
01dec kl. 14:00

Familiegudstjeneste i Tikøb Kirke

Familiegudstjeneste med krybbespil af 3. klasse og efterfølgende juletræ i hallen!

…
01dec kl. 14:00
08dec kl. 10:30

Gudstjeneste i Tikøb Kirke

Gudstjeneste med efterfølgende kirkekaffe.

08dec kl. 10:30