Du er her:

Korsang ved Tikøb og Gurre kirker

Tikøb og Gurre Kirkers Børne- og Ungdomskor optager nu nye medlemmer.

Korarbejdet retter sig mod alle børn og unge i alderen fra ca. 2. klassetrin og opefter. Vi har en afslappet men seriøs arbejdsform, hvor man lærer lidt om noderne, elementær sangteknik osv. Udover at synge lægger vi også vægt på at have det sjovt og hyggeligt sammen. Det traditionelle korarbejde suppleres med et varieret udbud af aktiviteter så som koncerter i samarbejde med professionelle musikere, videooptagelser, workshops, korstævner m.m.

Tikøb og Gurre Kirkers Børne- og Ungdomskor optager nu nye medlemmer. Korarbejdet retter sig mod alle børn og unge i alderen fra ca. 2. klassetrin og opefter. Vi har en afslappet, men seriøs arbejdsform, hvor man lærer lidt om noderne, elementær sangteknik osv.

Koret i Tikøb og Gurre Kirker er opdelt i to grupper:

De mindste - og de, som ikke er så vant til at synge - synger i BØRNEKORET, SOM ØVER HVER TIRSDAG KL. 15.30 - 16.15 i musiklokalet på Tikøb Skole. Herudover medvirker børnekoret ved særlige lejligheder ved gudstjenester i Tikøb og Gurre Kirker. Det er gratis at gå i korskolen.

De lidt mere øvede optages i UNGDOMSKORET, SOM ØVER TIRSDAG KL. 16.30 - 17.30 I Kirkeladen i Tikøb. Herudover medvirker kormedlemmerne ved gudstjenesterne i Tikøb og Gurre Kirker og modtager herfor et vederlag. Et godt tilskud til lommepengene, men det skal være lysten til korsang, der driver!

Hvis du synes, ovenstående lyder spændende, så grib chancen. Har du spørgsmål eller problemer med tidspunktet, så kontakt kirkens organist og korledere:
Vibeke Højlund tlf: 2126 8164 vibekehojlund@hotmail.com  og
Tine Grönlund tlf: 6068 0602 tine@gronlunds.net.
Eller mød op og få et indtryk af, hvad korarbejdet går ud på.

Musik og gudstjenester

29sep kl. 10:30

Gudstjeneste ved Karin E. Christiansen

Foregår i: Tikøb kirke

29sep kl. 10:30
06okt kl. 10:30

Gudstjeneste ved Hanne Storebjerg

Foregår i: Tikøb kirke

06okt kl. 10:30
08okt kl. 17:30

Sandwichgudstjeneste i Gurre Kirke

Efter gudstjenesterne, der er ved Hanne Storebjerg, er der sandwich og hyggeligt …

08okt kl. 17:30
13okt kl. 09:00

Gudstjeneste ved Mikkel Togsverd

13okt kl. 09:00
13okt kl. 10:30

Gudstjeneste i Gurre Kirke

Gudstjeneste ved Mikkel Togsverd med efterfølgende kirkekaffe.

13okt kl. 10:30