Du er her:

Mozart for Orgel med Frode Stengaard

Musik i Gurre Kirke tirsdag 18. juni kl. 19.30. Ved denne koncert spiller Frode Stengaard et spændende program af værker af Wolfgang Amadeus Mozart, både originalværker for orgel og transskriptioner af klaverværker.

Musik i Gurre Kirke tirsdag 18. juni kl.19.30

Frode Stengaard er uddannet organist og pianist ved Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus og ved studier i Paris. Stengaard virker til dagligt som organist i Skanderborg Slotskirke, hvor han endda har haft 40 års jubilæum. Endvidere er han en meget aktiv koncertgiver, på både orgel og klaver, blandt andet som pianist i Aarhus Symfoniorkester. Udover hans virke som organist, underviser Stengaard på Det Jyske Musikkonservatorium.

Der er gratis adgang.

Del dette: